Benefiet Fest 2022Afgelopen september is Die Heimat Kapelle hard getroffen. Onze aanhanger met inhoud (drumstel, dikke trom en ander percussie toebehoren) is gestolen. Na een lange tijd zonder optredens waren we eindelijk klaar om ons eerste optreden te verzorgen. Toen sloeg het noodlot toe. De geleden schade is enorm.

Wat een tegenvaller!! Wat een pech, onze aanhanger met inhoud is weg!!

Natuurlijk willen we graag zoals vanouds onze vrolijke klanken laten klinken en niet met de stille trom stoppen met de vereniging. Het financiële gat om te kunnen investeren in percussie en een aanhangwagen is dermate groot dat we dit zelf financieel niet kunnen dragen. Onze leden hebben allemaal een financiële bijdrage gedaan maar desondanks is het financiële gat nog steeds groot. Daarom organiseren we een benefiet kapelle festival en doen we een beroep op uw steun.

Het Benefiet Fest wordt gehouden op 16 januari 2022 in D'n Binger in Meijel en de kapellen die komen spelen zijn Die Böhmerwaldkapelle, De Maaskapel en natuurlijk spelen we zelf ook. De entree is €7,50 inclusief een kop koffie en een heerlijk stuk vlaai.

 

Wilt u een donatie doen?

Dat kan door een bedrag over te maken op rekeningnummer NL10 RBRB 0827 6793 19 t.a.v. Benefiet Fest. Alvast hartelijk dank en we hopen u te mogen begroeten op ons Benefiet Fest.

 

Dank aan onze sponsoren!


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 077-466 9115
E:


Volg ons op Facebook


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.