Omdat ons erelid Wilhelmien Janssen-Jaspers tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheiding heeft mogen ontvangen zijn we vanmiddag bij haar een serenade gaan brengen. Namens Die Heimat Kapelle nogmaals gefeliciteerd Wilhelmien.

Wè zin gröts óp òw!

Serenade voor Wilhelmien Janssen- Jaspers

 

 

Man, man, wat hebben we een fantastisch Benefiet Fest gehad! Dat het zo druk bezocht zou worden hadden we van te voren niet durven dromen. En het was bere-gezellig.

Bij deze willen we nogmaals iedereen bedanken die, op welke wijze dan ook, heeft bijgedragen aan het slagen van ons Benefiet Fest. Sponsoren bedankt! Vrijwilligers bedankt! De Böhmerwaldkapel en De Maaskapel bedankt! En uiteraard ook bezoekers bedankt!

Wij hebben ervan genoten en kunnen nu op zoek naar een nieuwe aanhanger.

 

 

Wunderbar op L1 RadioGisteren was de eerste uitzending van het programma Wunderbar op L1 Radio waarin Peter en Rob te gast waren en ze vertellen over het Benefiet Fest van 3 april.

Uitzending gemist? Geen paniek, u kunt hier het gesprek beluisteren.

 

 

 

Logo Omroep Venray

Onze voorzitter Peter Daniëls was te gast bij Omroep Venray om ons Benefiet Fest van 3 april te promoten. Luister hier naar het interview.

 

 

 

 

Rob en Peter bij Wunderbar

Afgelopen zondag 12 december is onze voorzitter Peter Daniëls samen met Rob Vercoulen naar Maastricht geweest en waren ze te gast bij Rick Cremers, de presentator van het programma Wunderbar op L1 radio. Dit programma wordt op zaterdagmiddag (van 16.00 tot 19.00 uur) uitgezonden en op woensdagavond (van 20.00 tot 23.00 uur) herhaald.

Onze interviews over het Benefiet Fest komen het tweede uur van het programma aan de orde.

Er zijn twee blokken opgenomen, deze worden uitgezonden op:

Blok 1. De diefstal
Zaterdag 08-01 tussen 17.00 en 18.00 uur
Woensdag 12-01 tussen 21.00 en 22.00 uur (herhaling)

Blok 2. Het Benefiet Fest van 3 april
Zaterdag 19-03 tussen 17.00 en 18.00 uur
Woensdag 23-03 tussen 21.00 en 22.00 uur (herhaling)

Door de huidige corona-regels hebben wij besloten het Benefiet Fest te verplaatsen van 16 januari naar 3 april.

 


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 077-466 9115
E:


Volg ons op Facebook


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.