OLS 2023 in Born

Op zondag 2 juli mogen we spelen op het OLS in Born. We spelen daar van 14.30 tot 16.00 uur. Dat gaat een mooi feest worden.

We gaan met een bus en er is nog wat plaats in de bus. Heb je zin om mee te gaan naar Born, laat het dan z.s.m. weten aan onze voorzitter Peter Daniëls.

De bus vertrek om 11.00 uur vanaf het schuttersgebouw van Schutterij St. Nicolaas aan het Donkersveld. We vertrekken om 19.00 uur weer in Born richting Meijel. Kosten per persoon zijn €12,50.

Opgeven om mee te gaan kan telefonisch bij Peter Daniëls. Het nummer staat op de contactpagina.

 

 

Op zondag 18 juni spelen we op het schuttersfeest dat wordt georganiseerd door schutterij St. Nicolaas in Meijel. We starten rond 15.45 uur is de feesttent. Dat beloofd een gezellige middag te worden.

 

 

Man, man, wat hebben we een fantastisch Benefiet Fest gehad! Dat het zo druk bezocht zou worden hadden we van te voren niet durven dromen. En het was bere-gezellig.

Bij deze willen we nogmaals iedereen bedanken die, op welke wijze dan ook, heeft bijgedragen aan het slagen van ons Benefiet Fest. Sponsoren bedankt! Vrijwilligers bedankt! De Böhmerwaldkapel en De Maaskapel bedankt! En uiteraard ook bezoekers bedankt!

Wij hebben ervan genoten en kunnen nu op zoek naar een nieuwe aanhanger.

 

 

Omdat ons erelid Wilhelmien Janssen-Jaspers tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheiding heeft mogen ontvangen zijn we vanmiddag bij haar een serenade gaan brengen. Namens Die Heimat Kapelle nogmaals gefeliciteerd Wilhelmien.

Wè zin gröts óp òw!

Serenade voor Wilhelmien Janssen- Jaspers

 

 

Logo Omroep Venray

Onze voorzitter Peter Daniëls was te gast bij Omroep Venray om ons Benefiet Fest van 3 april te promoten. Luister hier naar het interview.

 

 

 


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 077-466 9115
E:


Volg ons op Facebook


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.