Zaterdagavond ging Han Coulen naar huis met de titel “Beste Méélse Maestro”. Met één punt verschil liet hij zijn fantastische concurrenten Bertine van Heugten, Jolanda Hoefnagels, 
Erwin Daems en Rudy Gommans achter zich.

De jury, bestaande uit Gwenny van de Ven, Hans Lammers en Hidde Knops beoordeelden de Maestro’s met uiterste precisie. De zaal was in stijl aangekleed om dit hoogwaardig event eer aan te doen. Beeld en geluid waren perfect op elkaar afgestemd om vooral de bezoeker te laten genieten van dit grootse spektakel. De presentatie was in handen van Wilke Goessen.

Als organisatie willen we nogmaals iedereen bedanken die, op welke wijze dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan het doen slagen van deze eerste editie van De Méélse Maestro. Het was grandioos!

Foto's van De Méélse Maestro kunt u bekijken op de site van Meijel24.

Winnaar Méélse Maestro - Han Coulen

 

 

Logo van De Méélse MaestroBeleef gezelligheid en véél plezier tijdens De Méélse Maestro!

Heeft u nog geen juist beeld van het evenement De Méélse Maestro? Dan willen we jullie graag informeren en alvast enkele tipjes van de sluier oplichten. De Méélse Maestro wordt georganiseerd naar het voorbeeld van het bekende TV programma de Maestro. In deze uitzendingen waren het vooral bekende Nederlanders die als dirigent de zgn. baton ter hand namen. Op 3 november a.s. in D'n Binger zijn het BMers (bekende Méélse) die de baton ter hand nemen.

 

Op zaterdagmorgen 25 augustus zijn Lins Berben (onze voorzitter) en Peter Daniëls bij Omroep P&M te gast geweest. Zij waren uitgenodigd door Marlies Welten van het programma P&M Cocktail voor een intervieuw over De Méélse Maestro. Mocht je het gemist hebben op de radio dan kun je het hier nog beluisteren. (met dank aan P&M voor de opname)

 

 

Entreekaarten voor De Méélse Maestro

Over twee weken is het zover, de eerste editie van De Méélse Maestro staat dan te gebeuren in d'n Binger in Meijel. Er wordt flink gerepeteerd met de Maestro en het beloofd een super leuke avond te worden.

Vanmorgen op de repetitie zijn er opnamens gemaakt voor P&M televisie. De flyers zijn rondgebracht naar alle bewoners van Meijel. De kaartverkoop is gestart. Er gebeurt dus heel veel in de aanloop naar het evenement.

Heeft u nog geen kaarten? Deze zijn te koop bij de voorverkoop adressen: Bakkerij Kessels, 't Oranje Hotel en bij Gemeenschapshuis d'n Binger. U kunt ook de kaarten online bestellen. Stuur dan via het contactformulier een bericht naar onze penningmeester Johan, en hij regelt het dan verder met u.

Tot zaterdag 3 november in d'n Binger!

 

 

Videomaker Peter Aerts heeft een mooie impressie gemaakt van het Rozenfestival 2018 in Lottum. Hierin zit ook een stukje van Die Heimat Kapelle, waarvoor dank. Tevens is ook de show van Moniek Koopmans (Floral Dance Art) te zien in het filmpje met haar prachtige bloemcreaties.


Kalisstraat 25
5768 CW Meijel
T: 077-466 3748
E:


Volg ons op Facebook


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.