100 jaar St. NicolaasOp zaterdag 12 oktober is de receptie / reunie / feestavond van schutterij St. Nicolaas vanwege hun 100-jarig bestaan. Wij spelen tijdens deze avond die begint om 20.30 uur in zalencentrum d'n Binger in Meijel. Dat wordt zeker een gezellige avond. Op deze avond zal er ook een loterij zijn waarmee prachtige prijzen te winnen zijn zoals 7 x een ballonvaart inclusief diner voor 2 pers. (twv. € 449) en diverse geldprijzen van €25,- tot €300,-.

Meer info hierover kunt u vinden op de site van 100 jaar St. Nicolaas. Reden genoeg dus om te komen. Tot zaterdag!

 

 

Sommer Schlossfest HaelenOp zondag 23 juni spelen we tijdens het Frühshoppen op het Sommer Schlossfest in Haelen. Dit is op een prachtige locatie. We zitten dan namelijk op de buiten-bühne bij Kasteel Aldenghoor. Vanaf 12.00 uur is het open en wij spelen van 13.00 tot 15.00 uur. Entree is gratis!

 

FrühlingsfestZaterdag 23 maart spelen we op 't jaarlijkse Frühlingsfest dat wordt georganiseerd door de Dreiländer Steirische Harmonika-club. Het wordt weer een gevarieerde avond vol blaasmuziek en Tiroler volksmuziek. Laat U verrassen op het enige echte éérste fruhlingsfest in Nederland. Wij beginnen om 20.00 uur. Ben erbij want 't wordt kééj gezellig!

Het Frühlingsfest wordt gehouden bij Café-Zaal d'r Bok, Bokstraat 53 in Heerlerheide.

 

Brunchconcert KrajovjankaOp 14 april 2019 organiseert Krajovjanka hun traditionele brunchconcert. Dit wordt weer een fantastische dag waarbij lekker eten en mooie blaasmuziek een prima combinatie zijn!

Het brunchconcert wordt gehouden in Gemeenschapshuis De Ankerplaats in Grashoek. Aanvang is om 11.00 uur. Vanaf 11.30 uur speelt Krajovjanka en wij beginnen om 13.30 uur.

 

 

Stichting Omroep P&MVanaf zaterdag 16 maart zullen 4 weken op rij opnamens van De Méélse Maestro te zien zijn bij Omroep P&M TV. De uitzendingen beginnen steeds om 18.00 uur. Met dank aan Stichting Omroep P&M voor de opnamens.


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 077-466 9115
E:


Volg ons op Facebook


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.