Zaterdagavond ging Han Coulen naar huis met de titel “Beste Méélse Maestro”. Met één punt verschil liet hij zijn fantastische concurrenten Bertine van Heugten, Jolanda Hoefnagels, 
Erwin Daems en Rudy Gommans achter zich.

De jury, bestaande uit Gwenny van de Ven, Hans Lammers en Hidde Knops beoordeelden de Maestro’s met uiterste precisie. De zaal was in stijl aangekleed om dit hoogwaardig event eer aan te doen. Beeld en geluid waren perfect op elkaar afgestemd om vooral de bezoeker te laten genieten van dit grootse spektakel. De presentatie was in handen van Wilke Goessen.

Als organisatie willen we nogmaals iedereen bedanken die, op welke wijze dan ook, een bijdrage heeft geleverd aan het doen slagen van deze eerste editie van De Méélse Maestro. Het was grandioos!

Foto's van De Méélse Maestro kunt u bekijken op de site van Meijel24.

Winnaar Méélse Maestro - Han Coulen

 


Kennedylaan 18
5768 VM Meijel
T: 077-466 9115
E:


Volg ons op Facebook


Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?

We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het contactformulier voor meldingen en ideeën.